Apa & Rockemysteriet 2021
*Avlyst*
Med tungt hjerte har vi dessverre blitt nødt til å avlyse årets forestillinger med «Apa & Rockemysteriet». Grunnet stadig krevende publikumsbegrensninger har vi ikke lenger grunnlag for en forsvarlig gjennomføring av disse arrangementene, og vi håper vi kan komme sterkere tilbake når situasjonen har blitt bedre. Beklager så mye til alle som har kjøpt billetter og gledet seg så lenge 😔 Håper vi sees snart igjen!

 

Apa og de andre vennene gjør seg klare til konsert i byen, men for at den skal bli best mulig må de selvfølgelig ha audition for alle som har lyst å være med. Apa er superklar for å opptre med den nye gitaren sin, men hva skjer når den plutselig forsvinner? Vi får følge Apa i en spennende og litt klønete etterforskning. Hva kommer Jumpi til å velge som sin opptreden på konserten, blir det trylling eller sjonglering? Og hvem vet, kanskje får vi være med på å slukke en helt «ekte» brann?

Apa & Co er klar for nye eventyr og i denne forestillingen får du møte enda flere av de kjente figurene fra Vennebyen. Utenom Apa, Ted og Elfie tar vi med oss både Bobby & Barney, Sji & Raff, Tina & Tonje, og selvfølgelig den energiske haren Jumpi! En stor del av forestillingen er musikk og dans, og vi har med oss mange av de mest kjente sangene, + en del nye sanger som vi gleder oss til å vise dere!

Kommende forestillinger:

Grieghallen – Bergen

29 august

Olavshallen – Trondheim

19 september

Video fra forestillingen her:

Bilder av forestillingen:

Previous
Next